Reservat la data, AME Conference Novembre 7-9, 2019

PER VEURE LA GALERIA D'IMATGES, CLICK AQUÍ

Benvingut/da a la 44ª Conferència de l’AME a Barcelona!

La 44ª Conferència de l’AME Associació per l’Educació Moral es celebrarà a l’Hotel Alimara de Barcelona del 8 al 10 de novembre de 2018.

El tema de la Conferència serà:

MORAL EDUCATION TOWARD A CARING SOCIETY : civic engagement and moral action

Cada vegada més en aquesta societat actual on la gent sols pensa en ella mateixa: tendim a justificar la nostra conducta egoista amb frases tals com “La caritat comença a casa”, potser en detriment de la societat, volem subratllar la necessitat de respondre amb cura als altres en totes les situacions però particularment a l’entorn escolar i fent això reobrir el debat sobre la justícia i la cura, la raó i l’emoció, i el rol del gènere en el desenvolupament moral.

Les àrees a les que donarem especial atenció són: pràctiques d’enfocs de la cura i educació en el caràcter, lideratge moral, compromís cívic, educació familiar i altres tòpics relacionats amb aquestes àrees.

Les presentacions són benvingudes des d’acadèmics, estudiants i pràctics de diverses disciplines que contribueixen a l’estudi i pràctica de l’educació moral, incloent psicologia, educació, sociologia, filosofia, interdisciplinarietat, estudis culturals, entre altres. Les sessions plenàries i els simposis convidats abordaran explícitament el tema de la conferència. Encoratgem a proposar presentacions sobre el tema de la conferència; no obstant, son benvingudes altres propostes sobre estudis i pràctiques de compromís cívic o educació moral més generals.

Us anunciem que la Kohlberg Memorial Lecture la donarà la Dra. Helen Haste sota el títol: “Are we asking the right qüestions?”. Ja que sovint ens fem preguntes sobre la societat i com millorar-la.

La qualitat científica del programa i la riquesa cultural i hospitalitat de la ciutat de Barcelona ens faran aprendre i gaudir. Esperem tingueu temps per apreciar la realitat històrica, social i cultural de Catalunya i per compartir i construir coneixement acadèmic plegats.

Gràcies per formar part d’aquest esdeveniment i per fer-ho possible.

Benvingut i benvingudes a Barcelona

Dra. María Rosa Buxarrais                  Dra. Elena Noguera

GREM, Grup de Recerca d’Educació Moral de la Universitat de Barcelona

©2019 ALO SPAIN CONGRESS | Address: Numancia, 73, 7ºC2, 08029 Barcelona (Spain) | secretary@ame2018.net-www.alocongress.com | Phone: +34 933 633 954